Általános Információ

A kongresszus helyszíne

Budapest Marriott Hotel
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.

Megközelítés

A szállodát a 2-es villamossal lehet közvetlenül elérni. A Deák téri közlekedési csomópont 3 perc sétára található: M1, M2, M3 metró; 47, 49-es villamos; 9, 15, 16, 100E, 105-ös buszok.

Parkolás

Budapest belvárosában a parkolás mindenütt díjköteles. A kongresszus ideje alatt parkolóhelyeket nem áll módunkban biztosítani, szabad kapacitás függvényében javasoljuk a V1 (Vörösmarty 1.) irodaház mélygarázsát vagy az Aranykéz utcai parkolóházat igénybe venni. A szervezők a parkolási szabálytalanságok vagy a KRESZ szabályainak megsértése miatt bekövetkező büntetésekért felelősséget nem vállalnak.

Internet

Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás elérhető a helyszínen.
Hálózat: Marriott Conference
Jelszó: MKOT

A kongresszus hivatalos nyelve

Magyar

Kreditpont

A kongresszus akkreditációja folyamatban van.

Regisztrációs Iroda nyitvatartása a helyszínen
(Budapest Marriott Hotel főbejáratánál a földszinten)

2018. november 8. csütörtök                       8:30-19:30
2018. november 9. péntek                            8:00-18:00
2018. november 10. szombat                       8:00-12:30

MKOT stand

A Magyar Klinikai Onkógiai Társaság információs standja a kiállítási területen üzemel a Kongresszus teljes ideje alatt (24-es stand), ahol a résztvevők megismerkedhetnek a Társaság tevékenységével, valamint MKOT tagdíj tartozásukat rendezhetik. Ugyanitt található a Rákgyógyítás.hu és a Klinikai Onkológia folyóirat képviselete.

Van már MKOT pólója?
Zsákmányoljon egyet!

QR VADÁSZAT – Kódkereső játék
Interaktív játékra hívjuk minden kedves kongresszusi résztvevőnket: látogassa végig az MKOT X. Jubileumi Kongresszusának 23 kiállítóját, lapozza végig az e-posztereket, keresse az elrejtett QR kódokat!

A kongresszus mobiltelefonos applikációjának segítségével gyűjtse be az e-poszterek között elrejtett QR kódot és gyűjtsön hozzá minimum 9 különböző kiállítói kódot, majd „vadászzsákmányát” bemutatva vegye át ajándék pólóját az MKOT standján.
Azok a játékosok, akik az összes (23+1) kódot begyűjtik, a póló mellett egy ajándék belépőt is kapnak a kongresszusi fogadásra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ajándék pólók korlátozott darabszámban és méretben állnak rendelkezésre. Egy játékos legfeljebb egy pólót és egy ajándék jegyet nyerhet.

A játékhoz jó szórakozást, jó vadászatot kíván
a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság!